Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Samsung

Samsung

Samsung Group е създаден през 1938 г., името на компанията на корейски означава три звезди, свързва се с тримата синове на основателя Ли Бюнг Чул (Lee Byung-chull). Обединението на Санио и Самсунг през 1969 г. поставя началото на един от най-големите сектори на Samsung Group - Samsung Electric Industries и първоначално произвежда телевизори, калкулатори, хладилници, перални машини и климатици. Samsung Electronics е разположена в Сувон, Южна Корея, тя е най-голямата компания в Южна Корея и основна част от Samsung Group. Samsung е водещ производител на повече от 70 вида продукти, като DRAM, SDRAM, флаш памети, твърди дискове, цифрови дисплеи (LCD, плазмени и OLED), потребителска електроника като телевизори, Blu-ray плеъри, системи за домашно кино, мобилни телефони, цифрови камери и фотоапарати, монитори, принтери и копирни машини, както и на редица домакински уреди, като хладилници, перални машини, микровълнови фурни, прахосмукачки и климатици. Компаниите, влизащи в концерна Samsung Group , се занимават с електроника и микроелектроника, химическа промишленост, строителство, автомобилостроене, тежка промишленост, финанси и кредити, застраховане. Структурата на концерна включва пълния цикъл за производството на електроника, като се започне от добиване на ресурсите (суровините), тяхното преработване и се завърши с готовите изделия. Повечето от подразделенията на конгломерата изпълняват подчинени функции по отношение на компаниите, заети непосредствено с изработването на готовата електронна продукция, и работят изключително за концерна или само в самата Южна Корея.
Samsung Изображение

Samsung Group е създаден през 1938 г., името на компанията на корейски означава три звезди, свързва се с тримата синове на основателя Ли Бюнг Чул (Lee Byung-chull).

Обединението на Санио и Самсунг през 1969 г. поставя началото на един от най-големите сектори на Samsung Group - Samsung Electric Industries и първоначално произвежда телевизори, калкулатори, хладилници, перални машини и климатици.

Samsung Electronics е разположена в Сувон, Южна Корея, тя е най-голямата компания в Южна Корея и основна част от Samsung Group. Samsung е водещ производител на повече от 70 вида продукти, като DRAM, SDRAM, флаш памети, твърди дискове, цифрови дисплеи (LCD, плазмени и OLED), потребителска електроника като телевизори, Blu-ray плеъри, системи за домашно кино, мобилни телефони, цифрови камери и фотоапарати, монитори, принтери и копирни машини, както и на редица домакински уреди, като хладилници, перални машини, микровълнови фурни, прахосмукачки и климатици.

Компаниите, влизащи в концерна Samsung Group, се занимават с електроника и микроелектроника, химическа промишленост, строителство, автомобилостроене, тежка промишленост, финанси и кредити, застраховане.

Структурата на концерна включва пълния цикъл за производството на електроника, като се започне от добиване на ресурсите (суровините), тяхното преработване и се завърши с готовите изделия. Повечето от подразделенията на конгломерата изпълняват подчинени функции по отношение на компаниите, заети непосредствено с изработването на готовата електронна продукция, и работят изключително за концерна или само в самата Южна Корея.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки