Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Apple

Apple

Apple  е американска мултинационална корпорация за производство и продажба на потребителска електроника и компютърен софтуер. Най-известните продукти на компанията са персоналните компютри Macintosh, операционната система Mac OS X, плеърите iPod, платформата iTunes, браузъра Safari и мобилната операционна система iOS. Компанията е основана на 1 април 1976 г. като Apple Computer, Inc. от иноваторите Стив Джобс, Стийв Возняк и Роналд Уейн. На 9 януари 2007 г. премахват „Computer Inc.“ от името си, за да подчертаят своето разширение към пазара за потребителска електроника – в допълнение на пазара за персонални компютри. Според Стив Джобс името на компанията е избрано, защото той самият е израснал във ферма с ябълкови насаждения и освен това е привърженик на веганството. Apple  притежава особена репутация, дължаща се на нейната задълбочена философия за продуктовия дизайн и на отличителните си рекламни кампании. В това се включва и клиентска база, която е изключително вярна на марката.
Apple Изображение

Apple е американска мултинационална корпорация за производство и продажба на потребителска електроника и компютърен софтуер. Най-известните продукти на компанията са персоналните компютри Macintosh, операционната система Mac OS X, плеърите iPod, платформата iTunes, браузъра Safari и мобилната операционна система iOS.

Компанията е основана на 1 април 1976 г. като Apple Computer, Inc. от иноваторите Стив Джобс, Стийв Возняк и Роналд Уейн. На 9 януари 2007 г. премахват „Computer Inc.“ от името си, за да подчертаят своето разширение към пазара за потребителска електроника – в допълнение на пазара за персонални компютри.

Според Стив Джобс името на компанията е избрано, защото той самият е израснал във ферма с ябълкови насаждения и освен това е привърженик на веганството.

Apple притежава особена репутация, дължаща се на нейната задълбочена философия за продуктовия дизайн и на отличителните си рекламни кампании. В това се включва и клиентска база, която е изключително вярна на марката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки